Få overblik over dine lånemuligheder

Vi alle står hver dag over for fristelser i den ene eller anden kaliber af drømmekøb eller projekter, men det kan være svært at finde plads i budgettet til at føre det ud i livet. Der er tre muligheder – et er at købe det alligevel og leve af havregryn og mælk resten af måneden, to er at spare op og vente til budgettet tillader at gennemføre købet, men tre er at optage et lån, så du med det samme kan føre drømmen til virkelighed og måske kan få lagt terrassen, tage på den rejse, du altid har drømt om eller få det bryllup, der længe er planlagt. Hvordan er det så lige med de lånemuligheder, og er det bare sådan lige til? Læs med i artiklen her og få et overblik over dine lånemuligheder.

lån

Dine lånemuligheder: 3 typer af lån

låneportalen hurtiglaannemt.dk findes der 3 forskellige lånetyper, og vi kigger nærmere på, hvad de hver i sær kendetegner. På den måde kan du også bedre finde frem til, hvilket lån, der passer bedst til dit behov.

Forbrugslån
Ønsket om et lån mellem 5.000 – 400.000 kr.
Hvad end du er 18 år, 35 eller 70 år, er det muligt at optage et forbrugslån. Kravet er blot, at man er myndig, og derfra kan alle foretage et forbrugslån uden sikkerhed. På hurtiglaannemt.dk kan du låne op til 400.000 kr., og de stiller ikke yderligere krav til dine aktiver som fx bil eller bolig. Med andre ord, der er her tale om en lånetype, hvor alle kan være med – hvis blot du er myndig – og som langt hen af vejen tilbydes af de fleste låneudbydere.

Kviklån
Ønsket om et hurtigt lån her og nu
Et kviklån er karakteriseret ved, at du kvit og frit kan optage et lån, uden at der stilles krav til sikkerhed og dokumentation. Du kan låne et mindre beløb, hvis du fx står over for en uges sommerferie, som du mangler kapital til, og herfra kan du afdrage med en kort afdragsperiode.
Processen sker ved, at du indsender en eller flere låneansøgninger på hjemmesiden, og kort tid efter vil du modtage udbetalingen af dit lån.

SMS lån
Ønsket om en hurtig udbetaling, mens du er på farten
Et SMS lån er til dig, der står midt i butikken og ønsker at få finansieret et køb her og nu. Dog kan det anbefales, at man har en vis forstand på denne type lån, inden man kaster sig ud i det første gang.
Denne lånetype er én af de hurtigste typer for finansiering på markedet, og man slipper for lange svar tider og ventetid for udbetaling, dette sker hurtigt og nemt ved et SMS lån. Du slipper samtidig for tidskrævende processer, og lånet optages uden sikkerhed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*