Løn som bogholder – hvad tjener en bogholder?

bogholder løn - hvad tjener man som bogholder

Som bogholder arbejder du til daglig med at hjælpe virksomheder med bogføring af forskellige bilag. Herudover består en del af arbejdet generelt set også af at sikre, at der generelt er orden i en række af de regnskabsmæssige ting – blandt andet moms, indberetninger, løn m.m.

Når du arbejder som bogholder, er der mange forskellige ting, som kan være medvirkende til at afgøre lønnen. Som udgangspunkt kan man som bogholder regne med, at lønnen kan svinge fra alt imellem 25.000 til 35.000. Dette kan i høj grad være afhængig af, om man er nyuddannet, eller man har mange års erfaring.

Løn som selvstændig bogholder – Hvad tjener man som selvstændig bogholder?

Hvis du ikke er ansat i en virksomhed (eller hos et revisionsfirma) til at arbejde med bogholderi, men du i stedet for vælger at kaste dig ud i det at være selvstændig, kan du godt regne med en højere timeløn end det, som man ellers bliver betalt som ansat bogholder.

Som regel vil prisen for en freelance bogholder typisk kunne ligge et sted imellem 285 og 495 kr. i timen ekskl. moms alt afhængig af hvilken freelance bogholder, man vælger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*