Sådan sparer du penge når du shopper

Hvis du er en af dem, der rigtig gerne vil spare på dine penge, men samtidig rigtig gerne vil nyde at kunne købe nyt tøj og forkæle dig selv en gang i mellem, skal du sørge for at shoppe på de rigtige tidspunkter. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, når de diverse webshops holder udsalg. Der er ofte store rabatter at hente, hvorfor du kan nøjes med at bruge det halve af den sum, du først havde tænkt dig at bruge, eller modsat kan du få dobbelt så meget til samme mængde penge, du ellers ville have brugt. Uanset hvordan du vender og drejer det, er det fordelagtigt at shoppe på udsalg.

Hold dig til at købe hvad du havde planlagt

En anden god måde at spare penge på under shopping er at lave sig en liste med det, man gerne vil købe, inden man begynder at shoppe. Er man så, så heldig at finde de ting man gerne vil have på udsalg, er det jo endnu bedre, og her er tricket så at lade være med at købe alt muligt andet også. Det er nemlig her, det tit går galt, og man tænker, at man har sparet penge og derfor sagtens kan købe lidt mere. Men så er der ikke længere en fidus i at handle under udsalg, og du vil i sidste ende have brugt flere penge, end du havde budgetteret med. Sørg derfor for at holde dig til listen.

Lad dig ikke narre

Sidst men ikke mindst så skal du ikke lade dig narre af tilbud, der reklamere med, at du spare et vist antal procenter, hvis du køber ét stykke tøj mere. Det betyder nemlig i sidste ende, at du prøver at finde en vare, du egentlig ikke har brug for, blot for at ”spare” men i virkeligheden har du brugt flere penge, end hvis du ikke havde købt den vare, som du brugte 30 min på at finde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*