Spar penge på transporten, når du starter på din nye uddannelse

Offentligt transport kan for mange være alt for dyrt at benytte sig af. Derfor giver vi dig en mulighed til, hvordan du kan spare penge på transporten. Vi giver dig også et par råd til dit uddannelsesvalg.

Uddannelsesvalg

Mangler du stadig lidt inspiration til, hvad du skal læse videre med, så har vi et par idéer til dig. Ønsker du at studere på en skole, hvor dine muligheder er brede og brugbare efter, så bør du overveje en uddannelse på International Business College i Kolding.

Denne skole har en masse forskellige muligheder til dig, som ikke er helt sikker på hvad du vil endnu. Det vil hjælpe lidt på det, hvis du interesserer dig for business, fordi så har de alle døre åbne for dig.

Er du blevet færdig med gymnasiet og mangler nogle suppleringsfag, så bør du overveje at vælge VUC på International Business College. Dette er en mulighed for dig, som mangler lidt ekstra fag, for at komme ind på din drømmeuddannelse.

Har du lige afsluttet 9. klasse og er lidt usikker på, hvad du gerne vil, bør du overveje at tage en 10. klasse, som skolen også tilbyder. Her kan du så slå to fluer med ét smæk, da denne skole også har en HF-uddannelse for dig.

Ønsker du at læse inden for Business er International Business College lige noget for dig. Skolen har mange andre typer uddannelser som du kan læse meget mere om hos IBC Kolding.

Leasing vil spare dig for mange penge

Som ung kan det være en god idé at lease en bil i stedet for at købe den, da det kan være lidt risikabelt at binde- og gældsætte sig når man er forholdsvis ung. Det kan være meget omkostningsfuldt at købe en bil når man også er på SU. Derfor er leasing af en bil den bedste mulighed for dig, der har lidt længere afstand til skolen.

Ved leasing, har du også mulighed for at prøve at køre i mange forskellige biler, da du blot kan aflevere den tilbage når du vil lease en ny. Du skal heller ikke tænke på reparationer og service, da dette er inkluderet i den månedlige ydelse på leasingbilen. Dette er løsningen for dig, som ønsker fleksibel transport til overkommelige penge.

Ydermere er du heller ikke afhængig af bus eller tog, som ikke kører til tiden. Ved leasingbiler har du mulighed for at vælge mange forskellige prisklasser til dig og din økonomi. Vi vil anbefale, at du vælger den billigste bil som muligt, så du kan få din økonomi til at køre rundt. Du kan se meget mere på Nellemann Leasing lige her.

Du bør vælge bilmærket Opel, da dette mærke er nogle af de billigste biler de har. Du kan få en bil til en månedlig ydelse helt ned til 1495,-

Vi håber du har kunnet bruge denne artikel til noget fornuftigt og er blevet inspireret til nogle kloge valg i livet. Rigtig god fornøjelse!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*