Webdesigner løn – Hvad tjener man som webdesigner?

webdesigner løn

Som webdesigner arbejder du typisk med design af hjemmesider for virksomheder. Herudover kan en stor del af arbejdet også bestå i at hjælpe virksomheder med en række forskellige grafiske opgaver – eksempelvis design af bannere, logoer, infografik og meget andet.

Opgavetyperne kan variere meget – og det er typisk både store såvel som små virksomheder, der tager fat på et firma, der arbejder med at lave webdesign med henblik på at få hjælp til at få løst en opgave.

En webdesigner løn kan afhænge af rigtig mange forskellige ting. I denne branche kan det tit og ofte være dine kvalifikationer, som er en meget væsentlig pejlesnor for, hvor meget du kan forvente at få i løn.

IT-branchen går (modsat de fleste andre brancher) ofte ikke helt så meget op i uddannelsesniveau. Her bliver der i langt højere grad kigget på hvilke evner man har, og hvad man tidligere har lavet af projekter.

Som webdesigner kan din løn ligge på alt imellem 20.000 og 40.000 alt afhængig af arbejdsplads samt din falige kundskaber.

Lønnen kan altså med andre ord svinge endog rigtig meget.

webdesigner løn

Selvstændig eller ansat?

Webdesign er en af de brancher, hvor der er rigtig mange mindre freelancere. Der kan naturligvis være stor forskel på, om man er ansat i en virksomhed, der til daglig arbejder med at lave webdesign, eller man arbejder som selvstændig med freelance webdesign. Som ved stort set alle andre brancher er timelønnen for en selvstændig freelancer naturligvis højere, end hvis man er ansat i en virksomhed.

Se også:

Programmør løn

Fotograf løn

Webintegrator løn

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*